МБАЛ Люлин

„НИЕ СЪЗДАВАМЕ ЗДРАВЕ”- идеята, целта и амбицията довеждат до създаването на многопрофилна болница Люлин, където стандартите на лечение са на изключително високо ниво и са също толкова конкурентни колкото в утвърдени лечебни заведения в страната. Нашите движещи сили са – искреността, достойнството и уважението към здравните потребности на хората. В основите на болница Люлин са вградени професионализма и етиката. Наред с привлекателния си архитектурен дизайн, болницата е изградена според всички европейски изисквания, с помощта на приятели и съмишленици.

ПРИЕМНО ВРЕМЕ


08:00 – 17:00

+35928927400

08:00 – 19:00

 registratura@lyulinhospital.com

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АРТРО

Специалисти доболнична помощ – близо до вас

КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

Провери Резултати

ОТДЕЛЕНИЯ

Отделенията на болница Люлин са изградени по всички болнични изисквания, с модерна апаратура, леглова база и всичко необходимо за нуждите на пациентите. Нашите медицински специалисти осигуряват най-добрите медицински грижи за пациентите и техните семейства.
Те полагат грижи не само за здравето на пациентите, но и за техният емоционален комфорт и обучението им във връзка с тяхното състояние.

МБАЛ ЛЮЛИН ЕАД – Бенифициент по Проект:
Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Направи запитване за свободни часове за преглед!

От тук може да направите запитване за свободни часове за преглед 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата без да чакате да направите обаждане в работно време.